Pannkaksfrukost

Alexander hade gjort mängder (ca 50st!!) pannkakor igår för att fira vår 1årsdag =) Som ni säkert kan tänka er så blev det några över.... Typ massor över.. Så det blev en fin frukost idag (och antagligen en lunch, middag och kvällsmat också haha). Fast till middag tänkte jag försöka mig på att göra lasange, det var så himla längesen!

Någon som har tips på hur man kan göra lasangen lite extra god?

1 år <3

Idag är det Alex och min 1årsdag! Vi har debatterat om det var idag eller om det var i torsdags då vi hade finsittningen. Kruxet är ju nämligen att vi blev tillsammans förra året på finsittningen den 10 september. Så ska det firas på finsittningen eller på den 10:de det var ett annat datum iår)?
Vi tog det idag iaf, och firade med ett enormt berg av pannkakor som Alex fortfarande håller på att steka, och min (för första gången!!!) hemmagjorda drömtårta =D Sen ska vi mysa ner oss tillsamans med katten och tilla på "Water for elephants". Får se om den är bra =)

Älskar dig min underbara Alex, du och vår pälsiga pojk är mitt allt <3




Hajk!

Har ju nästan helt glömt bort att skriva att jag har lekt skogsmulle måndag-tisdag! Jag åkte med min klass till ett litet ställe som heter Apelhult i Borås (typ helt omöjligt att komma till utan bil...) där vi hade hajk. Området var fint och nära en sjö, ett fint "klubbhus" där vi åt m.m. Allt var jätte mysigt förutom en liiiiiten detalj. Det är ju som sagt Borås, och vad gör det i Borås? Jo det REGNAR!! Jag har nog aldrig varit så blöt med kläder på som jag var när vi kom in i huset efter ca 3tim utelekar. Och våga inte säga att jag skulle tagit på mig regnkläder - för dom va på!

Men men.. Hade inte regnet varit där hade de varit jätte mysigt =) Vi lekte rätt roliga lekar, täljde leksaker (jag offrade min senare som dunder grillpinne), satt runt lägerelden och grilla, håvade in kryp från sjön, lagat mat på stormkök, sov i vindskydd, gått igenom några av de 175 arter (fåglar, mossor, blommor, svampar, djur, insekter....) som jag senare ska ha tenta på och massa mer!

Så nu känner jag mig som en riktig liten scout ;)




All good things must end

Idag är avslutningen för intruduktionen på Högskolan. Då har vi under 2 veckor visat de nya studenterna hur man lever som en riktig hårdhudad student. De har lekt som 5 åringar i krig, druckit som törstiga svampar och kanske pluggat lite emellanåt. Framför allt lärt sig hur och var man äter billigt (bäst är att gå hem till kompisen å göra pizza eller nått) och vilken litteratur som är helt onödig att köpa. Tyvärr så har jag ju varit sjuk med påssjukan och lite förkylningar så har inte kunnat vara med fullt ut, men rätt säker på att de hade kul iaf =)

Igår hade vi också Finsittninggen. För alla som inte vet vad detta är så är det en stor, fin och exklusiv middagsbjudning för 350 nya studenter. Maten var en underbar förätt med honungsmelon, torkad skinka och lite frukt. Huvudrätten var Potatisgratäng, fint kött och sås. Som efterätt blev det den kanske godaste kladdkakan som jag har smakat med grädde och jordgubbar!
Kan också skvallra att det var längesen jag var så trött... Vi som arbetade satte ordet "jobb" till sitt yttersta och det var inte många sittpauser =(
Men jag glädjer mig att nästa år kan jag bara få sitta där och njuta av maten och underhållningen =)



Finstittningens förätt

Lite nytt, lite fint

Testar en ny design för mig lilla blogg. Får se om det blir det slutgiltliga eller om det blir lite mer pill på den =)

Trött!

Jag är så trött så det finns inte! Ändå skulle Alex tvinga i mig nattamat.... Så nu har jag piggnat till tillräckligt för att inte kunna sova på ett tag, men jag ska snart göra ett tappert försök att däcka med huvudet i spagettin ;)





bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: