Sjukling...

Doktor Alexander (min pojkvän) har lite tveksamt gett mig diagnosen influensa, men vi e inte säkra. Jag tänker iaf ignorera det tills Nyår och en examination i skolan är över, sen har jag iag nån dag som jag kan vara sjuk på.... Jag orkar inte vara sjuk!!! Har på tok för mycket att göra =(

Men men, hoppas att det räcker med lite ipren och annat gott räcker för att hålla mig på fötterna när vi skålar in 12 slaget. Men med tanke på att jag sover stup i kvarten så får nog nån väcka mig tills dess och sen pyssla om mig igen =)






Pazzle

Jag har gått och blivit lite nykär igen.. Denna fina fina fina maskin är till för scrapbooking men man kan göra så otroligt mycket med den!
Den kan:
Skära ut fina mönster, schabloner, bokstäver, barns teckningar, blommor, ramar, alla fonts på datorn, en stämplad figur på ett papper, vinyl som går att stryka på kläder/väskor.
Embossa i metall, göra sina egna stämplar i gummi.
Rita på papper, tyg, t-shirt, skriva direkt på kort.
Och massa mer saker!!!!
Det enda dåliga är att den är lite dyr.. Men jag håller på att hitta anledningar till att köpa den, bland annat att den kommer vara rolig att ha när jag arbetar med barn. Och sen bara att jag kommer få allt så mycket snyggare och slipper få ont i fingrarna av saxen som trycker. Sen kan jag ju börja sälja stämplar och t-shirts =D

Jultider!!

Nu blir det snart av till att köpa lite julklappar och grejer. Har ju haft rätt ont i halsen de senaste dagarna och naturligtvis så är idag inget undantag... Men men, jag ska klä på mig ordentligt och bara gå dit jag måste och sen hem till värmen igen och kurera mig med lite te =)

bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: