Dagens bild

Gick på promenad med mamma och gick förbi ett jätte gulligt litet hus!






Cypern minnen

Satt och kollade igenom lite gammla bilder, och längtar tillbaka till tiden på Cypern... Jag har också hittat en sida som verkligen har hjälpt mig jäte mkt med att ändra bloggen och lägga in lite mer roliga saker =) Bla en slideshow av mig och Anna på just cypern =)

Love you darling!

Attack som leker


Mitt första youtube inlägg =)


snögubbe! Ja å anna hade roligt på

0-2af1ca42f5b6b512c5c09c13f43e9eee.png

Kolla varifrån!

snögubbe! Ja å anna hade roligt på juldagen med snöbollskrig och bygga snögubbe:)


Nyanländ

Nu har jag fått hem min lille katt Attack till kungsbacka =) Han har nosat runt på alla små vrår och verkar känna sig hemma nu efter bara 4-5 timmar. De gammla katterna har väl fräst lite grann men mest bara när han mer eller mindre hoppar rakt på dom och försöker leka. Sen måste dom ju få markera vad som är ok, och lydig och snabblärd som han är så ska det nog funka fint mellan dom snart.



Just nu så har jag honom i 1 vecka medans Pierre är bortrest och firar nyår med lite kompisar. Han körde hem mig och katten och vi diskuterade lite hur vi skulle göra sen. Tyvärr så vill båda ha honom... Jag har nu grymt mkt mer sympati för folk som skiljer sig och ska dela på barnen, vi kan inte enas om en liten katt som vi haft i 2 veckor!
Jag ska naturligtvis göra det som är bäst för Attack och lägg mina egna kännslor åt sidan,
men jag hoppas verkligen att han mår bäst av att bo hos mig. Så länge han och de andra katterna blir kompisar så vill jag ha honom, men det får inte bli "han" och "dom", isf har han det bättre hos pierre med villkoret att han köper en till kattunge så Attack får sällskap när Pierre jobbar.
Det kan jag helt och hållet gå med på, men då vill jag veta att det inte finns en chans att han kan bo hos mig. Då kan jag gå vidare. Men annars tänker jag stå på mig så att katten har det så bra som möjligt.




Dagens skvaller

Har jobbat på Modellab idag mina kära vänner, och det var tempo kan jag lova... Vi var ändå 2 tjejer i sminket så tänkte lite för mig själv "det här ska nog gå bra, lungt och fint" men ack. Schemat var ganska fullt men vi skulle ändå hinna med med lite marginal. Men sen för att krydda upp allt lite så dök det upp en hel del kunder som inte hade blivit bekräftade och med andra ord, vi visste inte om att de skulle dyka upp. Så det blev tajt att hinna med lunch men vi blev ändå färdiga i skaplig tid och jag han med 19.17 tåget hem. De ni, det är tidigt för att jobba där =)

Och imorgon ska jag få hem min lilla Attack på test i en vecka när pierre åker iväg över nyår, sitter bara och ler och kan knappt vänta!!

Sen har jag tittat mer och mer på min lilla blogg och kommit på hur fånig den ser ut =) Men nu vet jag iaf hur jag ska ändra den så ska testa lite..

Mix bilder =)

Bara lite mixade bilder från första dagarna med nya kameran =)



Mina små pensionärer till katter =)




Liten bit av granen




Lekte lite mer med inställningar =)

Nikon D5000

Äntligen har jag fått köpa min älskade systemkamera! Jag har väntat i flera månader på mellandags rean och nu äntligen är den min!! Sitter och testar varenda funktion medans jag kollar på "Sex in the city" som föresten är en riktigt bra film =)


My darling baby...

Cheer up

Har kännt mig lite nere för allt de här med pierre, men min gullunge Anna vet minsann hur man ska råda bot på det =) Jag träffade honom i fredags och fick lite saker som jag hade glömt, och vi sa också då att ja skulle få rova att ha katten Attack hemma hos mig i kba och se om det funkar med mina katter. Hoppas hoppas hoppas verkligen att dom klickar!!
Efter det lilla mötet iaf så följde jag med Anna hem till henne å Jarmo där vi färgade hår, drack vin och hade snöbolls krig =D Vi gjorde också en katt/snögubbe/troll som vi tog kort på med mobilen, så ska lägga upp de sen. Vi hade iaf en tjej kväll och det var precis vad jag behövde!

Tack gumman, du betyder allt för mig!

Kommer sakna dig..

Som de flesta ha hört nu så har jag och Pierre brutit upp. Det var inget bråk eller något sånt som gjorde nådastöten. Vi insåg bara att vi mer eller mindre inte hade något mer att prata om och det var bara vardags rutiner på vardagen, ingen gnista längre. Vi var lite små osäkra på om vi skulle göra helt slut eller bara ta en pause, men jag har intalat mig att det bara är en pause iaf annars skulle jag nog inte orka med det.. Så länge som jag inte tänker på det så känns det ok, men om ett par veckor kommer det nog att slå mig att vi kanske aldrig kommer ses igen. Han var mer än min pojkvän, han var min bästa vän..

Attack!

Sitter här nu å har puss kalas för hela slanten med vår lilla kattunge =) Vi har bara känt honom ca 12 timmar än så länge, men han har en stark och tydlig personlighet. Resan hit gillade han inte alls, fast jag hade nog inte heller gillat att bli inskuffad i en bur, lämna mamma och sätta sig i något som heter "bil" som han aldrig sett innan. Den första halvan av tiden (ca 1 timma) var han inte glad, men lugnade ner sig sista timmen och gosade så mycket han kunde. Ånu är han hemma hos oss!!

Han är nyfiken, lite rädd (inte så mkt nu) extremt kelgo, snäll (inga klor å tänder ute vid lek) och har små egenheter för sig. Tex så är han lite mörkrädd, han försöker dia allt (speciellt veck i kläder, armveck å sånt) och så vet ju alla att katter gillar att "stångas" i pannan när man klappar dom å så. Men den här lilla krabaten siktar in sig på underläppen och in i näsborren. Ja gott folk han försöker ta sig in i näsborren med sin lilla nos =P Det är iofs rätt gulligt, men inte kl 03:00 när man försöker sova, och dessutom redan kämpar efter luft genom sin förkylning. Då är det en mindre gullig överaskning när en stor fluffboll tar upp hela luftintaget. Men jag tror han börjar fatta att han inte får göra så på natten =)

Han ser också väldigt nyfiken ut på mina fingrar när jag skriver här, typ som om han tänker hoppa på dom när som hellst haha! Han är också väldigt duktig liten katt som använder kattlådan flitigt och inte en ända olycka se han kom hit. Det kan jag säga är långt över förväntat!

Jag har försökt få ett kort på honom, men han sitter ju inte still i mer än 0,2 sek så det är inte så lätt.. Men så fort jaag har inhandlat min systemkamera så ska det bli ändring på det =) så nu ska jag ängna honom lite mer uppmärksamhet och återkommer senare =)


Counting down...

Nu e de bara 1 dag kvar innan jag får min lilla söta kattunge!!!! Jag åker till falkenberg imorgon runt 1 tiden och är nog hemma runt 6-7 med honom om allt går väl =) Alla detaljer kommer imon hihi =)

Men idag är inte helt händelselös, utan jag ska till ida som ska fixa mina naglar. Mycket behövligt nu måste jag säga.. Så nu måste jag gå för att hinna med mina 3 bussbyten till kungälv =)


Sagostund

Ett problem - Jag har börjat jobba i en skola (7:de klass) och då ska alla skriva en saga, och för att sätta gott exempel så ska jag med göra det tydligen. Jag har kommit så långt att det e en vresig gammal gubbe som bor ensam i ett hus högst uppe på ett berg och en flicka kmr dit. Hon vill att han ska lära henne ngt... men vad??? Ngr alternativ: att bli häxa, yrkesmördare, pilot, tomtenisse....?? Alla förslag uppskattas =D

"Take a picture, it lasts longer.."

Jag har spanat runt och kollat efter min fina Nikon d3000 som är en systemkamera för alla som inte vet det. Jag har nyss sålt min gamla kamera och ska nog lägga alla pengar på den nya hihi =) Jag ska ha ett 18-105mm (möjligen 18-200mm, det beror på erbjdandena) objektiv tror jag och sedan köpa till ett fast 35mm objektiv. Det kommer bli grymme bilder!!! Och snart så hoppas jag på att komma åt en stdio och öva mig lite på blixtar och allt sånt så jag kan bli en världs berömd modefotograf =D

310653


bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: