Soooool!!!

Nu har sommar slagit på stort med snart en hel vecka med sol! Jag var iofs ute igår på middag och lite dans (kom hem runt 04.00) och sov tills 16.00. Helt underbart =D Missade ju en del sol då men jag fick ändå solat 17-19, ända tills jag belv för hungrig. Och nu ska jag bara fixa disen och sen blir det nog ut till parken eller kanske en bio, får se vilket det blir.







Inspirations bilder

Tänkte sätta kära bror i uppdrag på att göra en fin bakgrunds bild till min lilla blogg =)
Jag gillar stilen som är på den här, kanske lite mer av din konstnärlighet bara brorsan. Jag har hittat lite bilder som jag gillar, så du kan ha dom som inspirations bilder (ja mailar nån bild på mig som du kan väva in), men lek på för glatta livet så blir det säkert bra =D














Ha så roligt bror min!

Dör nog om 3 timmar =)

För om 3 Tim så har jag haft 2 timmars sömn på ca 26 timmar... = Jag lyckades bara sova mellan 02-04 inatt, så en uppgradering om mina föräldrars besök, mitt surf försök och årets första bad, min shopping runda och lite annat får vänta lite tills jag är lite klarare i huvudet för annars blir det bara en massa babbel hahah!

Bara 1 dag kvar!!

Imorgon kommer mina föräldrar hit till Barcelona =D Jag ska visa dom hela staden, vi ska gå på glassbarer, kolla fina parker och massa andra saker! Och gulliga som dom är så tar dm med sig några saker till mig hemmifrån med. Som ett par jeans och skor och lite andra små grejer..

Kan knappt vänta!




God morgon!

Nu har jag börjat gå upp 15min tidigare för att hinna fixa en redig frukost. Vet ju bara inte riktigt hur man ska göra en sån så det varierar mellan flingor i mjölk (laktosfri), rostat bröd och omelett. I sverige så brukade jag äta mycket havregröt men jag har letat och letat utan att kunna hitta något havregryn här, men skam den som ger sig! En vacker dag ska jag intruducera havregryn till famlijen och ha en ordentlig frukost.

Så eftersom min frukost inte tar så lång tid så kan jag ta dom 15min och skriva en liten snutt här =)

Dagens agenda:
Först så ska jag och killen gå till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker. Sen blir det mat och sånt som vanligt och kl 14.00 så ska jag träffa min kompis Ingrid. Jag hade satt ut en annons tidigare om att jag vill träffa någon för att prata spanska med, och i gengäld så lär jag dom engelska. Detta var egentligen bara en täckmntel för "Hej! Vill du bli min kompis?" och funkade rätt bra =)
Så jag och Ingrid ska ta en promenad, kanske en liten shopping runda.
Sen blir det jobba igen vid 16.00 och då tar jag båda barnen i en tvilling vagn till antingen parken eller zoo. Och sen hem igen fö att laga mat, ge den till killen och bada honom. På kvällen kl 21.00 så ska jag gå på pilates i 1tim. Känns gott att träna lite =)

Och nu är det dags att väcka grabben så nu måste jag gå!



Desperate housewives

Känner att jag ligger lite efter alla andra i mmitt desperate housewies tittande eftersom spanien sänder allt långt efter alla andra länder. Detta pga ett dumt litet påhitt dom har om att dubba allt innan det visas för stackars spanjorerna. Alla som jag har pratat med här skulle hellre vilja se det som orginalet, men inte mycket att göra åt. Så jag har precis sett när läskiga Dave ska ta med sig M.J och hans mamma till en fisktur där han planerar att döda M.J.... Ni har säkert redan sett det här, men ja kollar med spänning varje kväll vid 21-22 =)





Och nu kära vänner så ska jag vara duktig och gå till gymmet!

Träning!

Vill bara skryta lite med att säga att igår så tränade jag intensivt i 100min! 40 min var uppvärmning i ett gym som är precis lika varmt som i en bastu när det är tomt. Lägg sen till ca 30 svettandes personer så att så fort man kommer in i gymmet så börjar dom små svett pärlorna komma fram. Jag dog nästan av vatten brist efter 10min...

Och när man sen är varm å go och ser ut lite som en dränkt katt (som ALLA andra) så var det bara att palla sig in till pilates lektionen. Det var ingen semester kan jag lova! Jag orkade inte ens cykla dom stackars 5min hem sen utan fick så vacker ta och gå, eller ja, släpa det ena benet efter det andra kändes det mer som =)

Men jag ska iaf bli bad fin, och blir jag inte det efter sån här träning så biter nog ingenting!






Lite nytt

Så där ja, nu har jag lekt för glatta livet med bloggen. Och den känns väl iaf nästan klar =)
Det är sååå mycket roligare att skriva på en fin blogg än en som man hellst inte vill att någon annan ska se men man vet inte riktigt vad man kan göra åt det och orkar inte heller ta tag i det. Men när jag väl började att fixa runt lite så var det riktigt kul =)

Så.... Va tycks?

bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: