Zombies.....

Från fredags och till idag så har jag hjälpt två gamla kompisar som går en filmlinje på en högskola. De hade ett projekt att göra en film, och temat blev zombies. Eftersom jag är så snäll och de inte riktigt har koll på hur man sminkar en zombie så åkte jag till Varbers fästnings läskiga källare för att hjälpa till.

Här är en prov sminkning på mig själv som jag gjorde någon dag innan, var tvungen att leka lite med...
Jag prov sminkade mig själv och släppte loss lite =)


Nu kommer mitt lilla sminkbord, snyggaste spegeln hade dom!



De gjorde en scen när en tjej blir uppäten i en trappa, så de fixar ljuset eller något sånt där



Dödligt allvar....
Dödligt allvar....

Vakra små blommor mot alla odds

Jag hittade små blommor hos min pojkvän, och var så chockad att de levde där (han har inte riktigt gröna fingrar) Så jag var tvungen att ta lite bild bevis =)



Lila blommor


Min hårboll



En uppsättning som jag snickrade ihop förra veckan på min Hårstylist kurs som jag går på nu. Själva bollen utgörs av löshår som är format till en boll och sen har jag lagt dockans hår över hårbollen.

Peeling

För att få en vacker hy som håller sig sån, så gillar jag peeling och ansiktsmasker. Däremot så gillar jag inte riktigt alla kemiska grejer som finns i alla krämer och liknande. Så jag försöker att hålla det lite mer naturligt. Här kommer ett recept på en peeling som jag gör ibland.



Recept på peeling:

En halv citron
1 tsk socker
1 liten skål








Pressa ut citronen i skålen tillsamans med sockret och blanda runt det ordentligt.
Fukta ansiktet innan med ljummet-varmt vatten så porerna öppnas. Ta antingen med fingrarna eller med en bommulspad och applicera peelingen på huden. Massera väldigt lätt med runda rörelser in peelingen mot huden men undvik området runt ögonen.
När du är klar så sköljer du ansiktet med vatten och var som vanligt noga med att få bort allt.

Skroten

Jag och Annika tänkte slå våra kloka huvuden ihop och åka till Skroten (i närheten av Kinna). Så med Annikas nya körkort tog vi oss en 1 timmas biltur till den gula plåt lådan som är känd för att vara billigast på mattor, fluff, gardin- och mode tyger.
Man kan helt seriöst hitta tyger och tillbehör för ca 1/3 av vad de tar betalt annars, speciellt i Göteborg! I Göteborg får du lägga ca 100-200kr/m för att få något vettigt, men på Skroten räcker det med ca 50kr/m som de mesta tygerna där kostar. Så vi spenderade underbara 3-4 timmar därinne och shoppade loss för runt tusen lappen, efter att vi plockat bort en del...

Så nu blir det till att komma på vad man ska göra med allt bara =)




 Dessa underbara rullar med meter efter meter med underbart tyg......



Mode avdelningen, jag visste inte om man fick ta kort där inne så ja smög upp kameran precis innan vi gick utifall att vi skulle bli utkastade.. Så fick inte bild på gardin och mattor/pälsig fluff avdelningarna som vardera är lika stort som mode delen, enormt!

Lite mer tyger

Fortfarande samma avdelning, här var vi väl mest =)

Min oskuld

Det är lite spännande, lite ovant men alla säger att det är värt att pröva..... Så här kommer det, min blogg oskuld som nu är tagen!!

Och det var väl allt för denna gång

bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: