Utekväll!

Igår var det premiär kväll för discotek =) Anna och Greta (Pappans kusiner) är i min ålder och Anna skulle gå ut igår med sina kompisar för att fira att tentorna var avklarade och att dom nu har 1 veckas ledighet. Hon frågade om jag ville följa med och jag sa ja med en gång! Så vid 23-24 tiden så tog jag en cykel till huvudgatan och kollade runt lite. Vid ungefär 01-02 så mötte jag Anna och hennes typ 10 kompisar på discoteket och vi tog varsin drink och dansade till kl 05-06. Det var jätte kul och jag har träffat massa människor! Sen var det en go biltur hem (Anna var nykter och körde), äta lite mat och raka vägen till sängen =)

Ännu lite roligare blir det för det verkar som jag ska gå ut ikväll igen med några andra tjejer var av några är svenska aupairer! Allt börjar bli riktigt bra så länge jag orkar gå ut en kväll till =D Sov iaf till 14.30 idag och helt utan bakfylla. Så jag tror jag satsar på ikväll med och träffa mer folk ^^




Google bild (det var för dåligt ljus för att ta en mobilbild) men väldigt väldigt likt discot jag var på


Bilder =)

Nu har jag gått runt lite på stan å runt omkring så här kommer några bilder iaf =) Och det börjar gå framåt på kompis fronten, pappans 2 kusin är i min ålder och kommer hit lite senare för fika och prata lite. Hoppas jag har hittat 2 shopping kompisar!


Mitt rum



Bron till en liten typ ö mitt i ankdammen



Ankor!



Stor elefant i parken



Lilla jag!




Jag på stranden, blåser rätt redigt..



Guitar!!

Äntligen har jag funnit mig lite tid att sätta mig vid datorn! Jag har precis varit på gymmet (30min träning, 1,5tim relax i bassänger å vattenmassage) oc ätit lite mat. Det var första gången som jag gick dit på kvällen nu, och jag tror jag ska fortsätta med det =) Då känns dagen mycket längre och man tänker inte så mycket på hur många timmar jag jobbar, utan hur många timmar jag är ledig. Men måste lösa det här problemet med allt klor och min hud.. Ska se om jag kan hitta en lotion imorgon så jag inte är så torr för snart blir det till och med jobbigt. Men det löser sig alltid.

Å nu till dagens huvud grej! Jag har köpt en guitar!!!! Jag köpte den visserligen i ons, som var min 1 veckas firande i Barcelona (och Alex fyllde 6 månader) men samma kväll som jag köpt den av tjejen från typ våran motsvarighet av blocket, så gick en sträng av... Den var rätt billig iaf, så idag åkte jag med spårvagnen (Metron) till ett shoppingcentrum som hade en musik affär, och dom bytte alla strängar åt mig och stämde den till och med =) Där gick 10 euro till men ändå inte så farligt. Så idag är första gången jag kan spela på den ordentligt!!! Han gav mig också namnet på en sida (candyrat) som tydligen ger gratis guitar lektioner! Ska bli spännande och se vilket språk dock; Engelska, Spanska eller Catalanska? Om det är det sista så är jag lost..




Min alldeles egna Guitar!


Jag känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera och lägga upp bilder. Jag har helt enkelt inte tid att sitt vid datorn längre, fast jag är faktiskt inte helt olycklig över detta. Det är klart jag jag saknar att prata med er allesammans jätte mycket men jag vill inte missa att gå ut på stan och se Barcelona som blir varmare för varje dag nu och snart kan jag inte längre ha min jacka! Och det är inte lite för att vara mig!
Eftersom det är så stort med väskryckning häromkring så vill jag inte ta med mig systemkameran ut på promenad, men mobil får följa med i fickan =) Så än så länge har det blivit 1 bild, men ska se om jag kan skrapa ihop lite mer under helgen och veckan ;)





Här kommer en bild på fontänen eller vad man nu ska kalla den (ser ut som den har kommit direkt från en amazona/tarzan film) som är i början på parken som jag går till varje dag med Mark (den lilla killen som jag tar hand om) för att kasta bröd till Ankorna. Väldigt viktigt att mata Ankorna!



Barcelona!!

Efter lite press fràn lilla damen Anna sà updaterar jag nu min kàra blogg =)
Jag lever och màr bra =)
Jag har gjort flera hopplòsa fòrsòk att koppla min dator till deras internet, men den bara tvàr vàgrar! Och mystiskt nog sà ràkar tv:n, mobilen och lite andra elektriska saker strula nàr jag kommer inàrheten... Min utstràling àr minst sagt unik!

Men men, buss resan gick bàttre àn vàntat (inge ben somnade, jag var inte helt uttràkad och hade mat kvar) fòr jag lyssnade pà min mp3 med en ljudbok hela vàgen. Mycket mysigt =)

Lilla Mark (2àr) som jag passar àr mysig, snàll och gòr precis vad jag ber honom utan att sàga emot. Han sàger iofs inte speciellt mycket àn, men han bràkar inte med mig utan àr bara en glad busig liten kille =D

Imorgon ska jag fòlja med familjen en stund och handla mat, kolla in ett gym som jag ska bòrja tràna pà, hoppas pà att kòpa en guitar, och kolla runt lite i allmànhet pà stan. Erik (pappan) ska klippa sig med och jag ska klippa Monicas (mamman) lugg! Stort ansvar haha!

Men nu bòrjar jag bli fòr tròtt fòr att skriva pà deras dator som saknar dom 3 sista bokstàverna i vàrt alfabet, och ska nog làgga mig... Men skriver i dagboken hyfsat bra sà kommer inte att missa sà mycket nàr jag uppdaterar om ALLT sen hihi =)

Hemma i Burgos igen!

Så, då var man tillbaka i kalla och idag regniga Burgos igen. Men det känns rätt härligt ändå =) När vi kom hem och in genom dörren så kännde jag med en gång, "nu är jag hemma". Jag trodde inte att jag skulle känna så bara efter att ha bott här i 1 månad. So far so good =)
Nu har jag spenderat 1 vecka i Madrid och jag tror nog att jag har sett största delen av stan och hittar till och med runt lite grann, jätte stolt!! Jag köpte också en dagbok eftersom internet där var mer eller mindre värdelöst tillsammans med min dator så jag skrev i dagboken istället så jag inte glömmer av till bloggen senare.
Hade sovmorgon idag och om ca 10 min så ska jag ta barnen tillbaka till skolan. Sen ska jag gå och posta en viss flickas födelsedgs present så den kommer fram i tid =) Nu ska jag tillbaka till att jobba, men försöker att uppdatera lite senare.


bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: