Booooooring....

Känner mig lite lätt upprorisk över avsaknaden av att ha något att göra just nu.
Har sminkat och fixat håret till en baltjej och hennes kille. Det är inte så många som tänker på det, men om inte killen har lite smink (endast bas+puder nu, inge läppglans och skit) så se han väldigt röd, glansig och allmänt dåligt ut jämfört med tjejens perfekt sminkade hud. Blev klar där runt 15.30 och har nu inte så mycket alls för mig....

Sitter här i Göteborg på Sportlifes gym (höll igång i typ 30 min iaf sen kom jag på att mat vore nog bra så ska fortsätta imon istället) tack gode gud för att de har datorer! Har spanat in lite semester ställen inför sommaren. Det ska vara sol, billigt och gärna fin snorkling så är jag hel nöjd =) Ska nog promenera till en resebyrå för å kolla in lite närmare på saken. Vecka 28 är ju faktiskt snart...

Det ska bli så spännande att se bilderna från mitt slutfoto med! Vi får bilderna om 1 timma och jag kan verkligen inte vänta... Därav lite upprorisk haha!
Nu blir det väl av till Saluhallen för lite god mat och sen antingen tillbaka hit eller till skolan.

Blink 182 är helt enkelt bäst, bara så ni vet ;)

Fotografering i Borås

För ett par dagar sen så var jag på en fotografering i Borås. Jag hade fått veta att jag skulle göra håret på 5 modeller, och att 3 makeup tjejer skulle med. Så vi möttes upp allihopa och körde ner till Borås, jätte trevliga tjejer =)
Väl framme så gav vi oss på första tjejen och fick kolla lite på kläderna. Dom var helt fantastiska! Helt i min smak, annorlunda och ingen skulle någonsin ha på sig dom till vardags (eller fest för den delen heller, de flesta var rätt otympliga).

När vi kom till vårt location så var det en gammal byggnad med gammla möbler från typ 1800 talet, jätte vackert! Jag fick också veta då att dessa 5 modeller skulle dela på 18 klänningar, och nstan varje klänning skulle ha en egen frisyr....
Det var jag inte riktigt beredd på, och som ensam hårtjej så fick jag knappt sitta ner från 8:00-15:00.
Min lunch bestod av 4-5st 2minuts pauser, så fick ju inte riktigt sitta då heller och fick skynda i mig ett får tuggor av mackan innan någon ropade "hårtjejen!" och då var det upp igen... Hade verkligen behövt 1 till tjej på hår, för jag höll på att dö mot slutet av dagen och var så hungrig och grinig så visste inte vart ja skulle ta vägen =S

Men det var iallafall bra övning och bilderna kommer bli kanon bra! Jag lyckades ta några bilder i mellan frisyrerna, så här kommer lite grann:


Lockigt svall
















Slutfotografering!!

Idag kära vänner så har jag haft min slutfotografering. Det var jätte roligt och jag överlevde med nöd och näppe =)
Dagen började bra med att jag vaknade när mobilen ringde 04:50, drog mig liten stund och sen upp för att fixa allt för dagen. Min pojkvän Pierre hade varit fylle chaffis åt några raggare på Kungälvs krusingen samma natt/morgon och kom hem lagom till 05:20 ungefär. Vi lastade in allt i bilen och gav oss iväg.

Kvällen innan så hade jag lite beslutsångerst över om jag skulle vara ensam hela kvällen hos Pierre (krusingen började 1 på dagen) eller stanna lite på jobbet och sen gå ut en stund med kollegorna. Efter mycket om och men så gick jag ut en stund med mina kära fabulous kollegor till en förfest. Så för enkelhetens skull så lämnade jag allt smink och hårsaker i en box på centralstationen. 
Jag spenderade nästan hela kvällen på förfesten med att ringa folk inför morgondagen (ber så hemskt mycket om ursäkt för min osociallhet! Jag brukar aldrig dra mig undan så på fester annars, ska visa er nästa gång) och fick lämna festen redan runt 23 tiden. Jag var jätte pigg, men borde sova... Så det bar hem och somnade någorlunda tidigt.

Tillbaka till söndags morgon. Vi åkte till centralstationen i bra tid, och när vi kom fram såg vi att det var stängt och inte öppnade förens 06:30!! Jag skulle vara på skolan 06:00 och Sara var redan där. PANIK!!! Men men, det var bara att sätta sig i bilen igen och vänta....
Äntligen framme och 45min sen så kunde jag köra igång med mina uppsättningar. Ett stort tack till Sara som fick vänta och hade tålamod med mig i min stressigaste period under dagen =) Var nästan våldsam mot hennes hår i bråttskan haha!

Under dagen flöt allt på (45-60 min efter schema men ändå rätt bra) och jag sminkade samt gjorde hår på alla 4 modeller ( Sara, Carro, Johanna, Rebecka ) tills kl 14:30, då sista modellen var färdig plåtad och vi kunde börja packa ihop.

Lite pizza med Carro efteråt (hon var jätte söt och stannade och hjälpte till under resten av dagen, en riktig pärla!) skadade ju inte heller, var jätte hungrig!!

Jag hoppas resultaten blev bra, men tog lite egna bilder att ha i väntan på studio bilderna... Så här har vi dom =)



(Carro och Sara sprang iväg med min kamera, så det fanns lite fler bilder på dom =)




Inte så mycket kläder, men gud så snygg hon va!!




Posing på G










Jag testade lite snabbt att ljusa upp bilden, blev så fint med fönstret =)






Nu har donnorna precis frigjort sig från frisyrerna och håller på att borsta ut håret... Lycka till!




Min lilla bakelse





Rebecka med pärlor i håret





Skolan



Vårt klassrum som jag spenderar torsdagar, lördagar, söndagar och leker med hår för glatta livet =) Börjar bli lite närvös inför slutfotot nu, men allt borde nog lösa sig. Jag har alla kläderna tror jag, förutom till en tjej, men hon får leka fejk naken om jag inte kommer på något =)

Övning..

Hade lilla Carro på min hårlektion för ett tag sen. Hon såg lite rolig ut när vi fixade frisyren så vi tog lite kort =)



Lilla Carro med hår som flyger =)



Ett hjärta av hår



Och en pose på det!

Visitkort

Nu har jag äntligen beställt visitkort från vistaprint, så hoppas de kommer innan jag ska till den stora modell/fotograf/makeup träffen i stockholms trakten. Skulle behöva få dom innan nästa söndag, Hoppas de hinner!!


Den första bilden som jag började med, en bild från en fotosession med Sara och Thomas i Varberg. Fixade lite med den i photoshop och la till det rosa och svarta krumelurerna. Texten la ja in på vistaprint =)







Miss Bliss

Jag var med i en modelltävling på Miss Bliss i göteborg i fredags. Tyvärr så kunde väl sminket varit bättre på ungefär alla sätt, men det var ganska kul ändå =) Det är verkligen en utmaning att gå i +10cm stilettklackar, men snubblade inte iaf! Jag gick inte vidare (3 tjejer av 10 gjorde det) men det kommer fler gånger.

Behaind the scenes.... 


(omklädningsrum innan själva visningen)



21 år !!!!!!!!!!!!

Grattis till mig!

Som alla naturligtvis vet så fyllde jag 21år igår och det var helt underbart! Min bror och hans fästmö Anna kom hit från Oslo på torsdag kväll, helt slut sen en 4 timmars lång buss resa. Så vi pratade lite mer under nästa dag och så. Men men, nu till mitt firande =)

På lördagen så hade Kicke och Anna i uppdrag av sötnos (hon heter också Anna så det blir lättare att hålla isär dom om jag kallar min Anna från Kungsbacka för sötnos.) att hålla koll på mig. Vi skulle åka någonstans vid 18 tiden på kvällen. Men hur och vart fick jag inte veta.
När vi ska åka så är det pappa som kör oss i bilen, men för att det ska bli ännu mer överaskning så knöt Kicke min halsduk som ögonbindel på mig. Det var nästan lite läskigt att inte kunna se något alls....

Vi åker ett bra tag så jag hinner tappa bort mig, fast jag visste att vi var på väg mot gbg. väl framme så säger vi hejdå till pappa, och börjar promenera, fortfarande med ögonbindeln på. Det var verkligen jätte läskigt att inte kunna se men jag försökte höra mig till vart vi var. Jag gissade på:

Stranden
Slottskogen
Liseberg
Något utomhusbad (jag hörde en fontän)
Jag och Anna som ledde mig diskuterade vart vi kunde vara, och hon var jätte duktig på att inte avslöa sig!


(En liten paus då Anna matar mig med jordgubbar som hon sa va chips, så vi e nog dom enda som har ätit belgiska chips)


Så vi går upp, ner, höger, vänster, upp igen och runt i lite cirklar och massa sånt. Det svåraste var nog en uppförsbacke med massa stora stenar, rötter och allt va det var i vägen för mig =) Vi tog även en liten paus då vi va tidiga.
När vi gått en bra bit till så hör jag välkända andetag (hon hade nog sprungit) från sötnos och sa "Anna!!" Då tog de av ögonbindeln och där va sötnos, Jarmo, Pierre.

Vi satte oss med en picknick som sötnos hade gjort, fick en jättefin present och allt var bara underbart! Det kom lite mer folk eftersom så när alla va där så va vi:
Jag, Kicke, Anna, Sötnos, Jarmo, Pierre, Alex, Annika, Madde, Sandra, Sandras pojkvän.


(Sötnosen hade bakat otroligt goda chokladmuffins med hallon i)


(jag hann å smaka innan ja kom på att det skulle tas kort)



(Sötnos!!!)



(Kicke och Anna)


(kubb på G)


Vi spelade kubb, drack och sprang på pissepauser ett bra tag. Sen drog jag, Pierre, Kicke, Anna och Alex ut till vasaplatsen där vi åt mat och stannade tills 12 slaget. Mätta, belåtna och på topp så började vi åka hemmåt och alla somnade nästan med en gång efter varsitt glas med äckligt Bakis tablett....


(helt faschinerade av att det finns 2 toaletter brevid varann på tjejernas!)


(pusskalas)


(Kicke och Anna på Vasaplatsen)


(coola Alex)


(jag och Kicke utanför Vasaplatsen)

Uppdaterat

Så nu har jag uppdaterat lite grann sen sist., va ju ett tag sen jag la in något här för att mitt minneskort har varit trasigt och vill hellst ha med bilder när jag skriver här. Blir ju så tråkigt annars med bara text ... Så det mesta kommer nog i oordning nu, men det får ni leva med!
Kommer fortsätta att bombadera min söta lilla blogg med bilder men tänkte att det kan ju va bra att skriva en rad eller 2 med =)

Närbilder...

Har lite bilder på blommor, å sånt. De har så fina färger och bäst av allt är att när dom kmr så e sommaren här!!


Första nyckelpiga jag har sett som är svart med röda prickar!





                                







                                




Frisyrer

Lite smått å gott från skolans arbete...



En tuppkamm med dekoration



En hemma gjord tiara av ståltråd och pärlor




Lite nya rosetter och små kraffs att sätta i håret som dekoration






Vi skulle härma en bild, men blev inte riktigt som det skulle.. Fast funkar ju ändå =)



Anna med tuppkam, så snygg hon e!



Tvinnat allt håret runt huvudet.. behöver öva lite mer dock




Uppgiften var "gör en så ful och fel frisyr ni kan"


bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: