Necessär

Såg precis ett jätte gulligt mönster genom Annikas blogg. Hon har gjort några necessärer och de ser väldig välgjorda men mönstret ser jätte lätt ut!

Keep up the good work my duck!!!!



Titta så duktig Ankan e!!

Spain here I come!!

Nu har ja äntligen bestämt mig (nån dag sen) helt för att åka till Spanien som Aupair!! Det är helt galet och lilla jag e rätt närvös för allt och inget som kan hända där =) Men det känns tryggt att om det skulle skita sig totalt så har jag pengar färdigt så jag kan ta en flygbiljett hem igen, och inte behöver jobba i typ ett halvår innan jag har råd med det. Så just nu sitter jag och lyssnar på en spansk gubbe (på datorn, vill inte ha några missförstånd här hahaha!) som ska lära mig spanska. Och det går rätt bra faktiskt! Jag kan ju redan en del sen 6-9:an och 1-2:an, men hade dålig lärare i grundskolan så hon sabbade hela min framtid för att lyckas med spanska i gymnasiet... men men, Quiero hablo espanol! Tyvärr förstår ja verkligen inte hur man får dit grejen över n:et så det blir ett J på datorn, men de löser sig =)

Jag kommer bo i Burgos men vet inte närmare var i Burgos, så jag googlade lite och hittade lite allmäna bilder på staden =) Det ligger iaf 2.5 tim från Madrid och 2tim från havet, jag har alla helger ledigt, så när vädret tillåter så drar jag lätt till havet och är där typ hela dan!!















Me, me, me, and only me

As you know i have done a photoshute with a friend and my boss. My boss did the makeup and fixed the hair, the pictures we took there were a lot lot better than when I came home and used my own camera. Light is soooo important...

So here we go, a bit of me me me and ONLY me! =D















Italy or Spain?

Vilket ska man välja... Jag funderar på att gå en utbildning med fashion design, men vet inte om ja ska gå i Spanien eller Italien. Det är två olika skolor och jag vet verkligen inte vilken som är bäst för jag hittar ingen oberoende part som käner till båda skolorna =( Jag frågar ju skolorna (deras representant) massa frågor men dom förespråkar ju bara för sig själva. Vi gör + och - på det som ja vet än så länge, och när jag ringer dom imorgon så hoppas jag att kunna färdigställa listan.




Istituto Marangoni:

+
Har kontor i Göteborg.
Skolan börjar i oktober.
Lektioner på engelska.
Lite strikt men bra för arbetslivet.

-
Dyrt!!!
Inte så mycket information på hemsidan.










IED:

+
Skolan har studentboende för ca 4000 kr/månaden.
Tror dom har 1 årig utbildning i både Italien och Spanien.
Skolan börjar också i oktober.
Verkar lite mer friskapande.

-
Dyrt!!



Nyårs löften

Jag vet att många säger nyårslöften som "sluta röka, gå ner i vikt, dricka mindre".. osv. De flesta menar inte detta och tänker inte så mycket på det efter nån månad efter nyår. Jag hoppas verkligen att jag kommer hålla mina löften men lär väl få äta upp mina ord om nån månad, precis som alla andra haha! =)

Så, mina fina nyårs löften:

1. Börja sminka mig mer och känna mig snygg.

2. Bli mer hälsosam och köpa gymkort.

3. Åka utomlands i minst 3 månader.

4. Gå i högklackat minst 5 dagar i månaden. (Nästan alla mina lediga dagar haha!)

5. Lära mig modellfoto och bygga upp min hemsida med det.




Då ska vi se om jag kan klara av det här, målen är ju inte så höga så det borde nog funka =)

Snöö!!

Idag släppte ja ut Attack en liten stund på balkongen. Det är första gången han är ute och dessutom är det 20cm snö (som han aldrig har sett innan haha!) så det blir långa skutt och han tycker det är lite obehagligt blött under tassarna. Han är ju också van vid 20-25 grader inne nu så de va nog lite kallt =D


Fotografering

I går så stannade jag kvar en stund efter jobbet på modellab för chefen ville ta lite personalbilder. De va rätt kul och de va längesen ja va så uppsminkad =) Så jag blev en mördare med backslick och Carro såg ut som om skulle kunna passa bra i lack, läder å piska när chefen va klar haha!

Jag har inte fått dom riktiga bilderna än, men jag tog lite kort på sminket när jag kom hem iaf =)





Gott Nytt År!!!

Igår så var jag hemma hos Anna och Jarmo För att fira in det nya året. Jag åkte upp med Annas bror som bor i närheten och stampade in i deras farstu ca 14.30. Hon var nästan helt klar med städningen så jag hjälpte till med det sista och så började vi fixa maten. runt 17 tiden kom Annika och hennes kille Micke och vi flickor gick och fixade smink, hår, kläder, vin...
Anna var inte helt nöjd med sina kläder men efter lite ombyten och smink så kändes det bättre. Jag sminkade Annika, färgade håret på Jarmo och fixade sedan Anna, alla blev så fina så men Annikas underbara smink =)

Runt 19.30 började folket trilla in lite eftersom och vi högg in på kex och ost som förätt.
Runt 21.30-22.00 åt vi själva huvudrätten som var jätte god! Efter det så vimlade alla 14-17 pers runt, tog lite kort där och en shot här och allmänt minglade runt med alla. På de flesta fester så blir det gärna så att någon sitter själv i ett hörne och inte pratar med så mycket folk. Här var det ingen som var så, alla prata med alla =)

Och som vanligt är inte ett inlägg komplett utan bilder!

         


         


         


         


         


         

 

 

 

 


Gymkort

Jag funderar lite på hur jag ska börja mitt nya år med träning. Antagligen så ska jag börja simma med Anna i kba, men sen kom jag på att jag kommer jobba väldigt mkt i gbg så det skulle vara bra att kunna träna där de dagar jag jobbar. Så länge det inte skenar iväg med alldeles för mkt pengar så känns det som en bra plan att både simma och träna i gbg =)

Valmöjligheter:

Simmkort i kba: 800/år

Kung Fu, Wutan i kba: 700/3 månader. mån 18,00-19,30 - ons 18,30-20,00



Gym i Göteborg

Sats på kungsgatan bronskort: 375 kr - 500 kr/månad inkl. all träning

Friskis&Svettis: 295/månad inkl. all träning och bra schema för grupptränging

Sportlife: 475/månad inkl. all träning, sol, bad.

Worldclass: 399-599/månad inkl. all träning, relax.

Life: 299/månad inkl. all träning

bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: