Grattis igen älskling!!

Igår fyllde min älskade Alexander 22år!! Vi började dagens firande med lite "Ja må han leva...." och lite presenter på sängen. Sen for han iväg för att leka med snögubbar och jag stannade hemma och började sy på alla flaggorna som vi norpat längs vår cykelfärd till Paris på hans ovve.

Vid lunchen blev det födelsedagskalas på Jensens och pojken min åt stora mängder med mat och glass, och vi diskuterade Alexanders svarta hål i hans mage. Maten måste helt mysteriskt försvinna till en annan dimension! Det blev också mer presenter och gratulationer =)

Allas längtan efter maten var en middagslur, och jag och Alex tyckte att vi förtjänade en. Sagt och gjort, 3 tim senare vaknade vi upp hemma utvilade och belåtna och började göra oss iordning inför kvällen.

När vi kom till festen hade många redan kommit och vi fixade lite med det sista förberedelserna. Sen var det bara mingel, lekar, dans och glögg i massor! Jag har nog aldrig hört så många "Ja må han leva..." på en och samma kväll, min pojk blev riktigt firad! Och måste säga att han var den finaste tomten någonsin med sitt skägg och stora julsäck!

Vi hade jätte kul och det var ett jätte bra avslut på terminen (för de flesta, jag har 1 vecka kvar) och vi kom inte i säng fören ca 03.30. Jag tror nog det är därför som jag vaknade upp i morse och känner mig helt bakis med allt vad det innebär, även fast ja va helt nykter. Alex däremot vaknade upp efter sina 8-9 tim och mådde oförskämt bra! Så kan väl säga att jag kännde mig precis som han BORDE känna sig!!


Så fort kompisarna lägger upp lite bilder på facebook från igår så visar jag dem här. Men tills dess får ni nöja er med denna =)




God morgon!

Alex har redan åkt iväg för att plugga lite inför sin tenta som han har kl 14.00 idag, hoppas Daniel kan hjälpa honom ordentligt så vi slipper omtenta *hoppas hoppas*! Så medans han är duktig och sliter så ska jag springa runt på stan tänkte jag =)

Min "Att göra" lista för dagen:
Scana ultraljudsbilderna
Fixa en faktura
Lämna in systemkameran (igen, suck...)
Kolla efter överkast
Köpa julklappar
Köpa bläck till skrivaren
Säga upp mitt Tele2 abonemang och byta till Telia Max 25 (och en HTC mobil!!)
Hitta en fin topp till fredagsfesten

Sen blir det nog hem och städa lite grann så det är fint när min kära Anna kommer hit imon, och sen Alex familj på lördag. Det blir rätt fullt upp i helgen, för vi ska hem till Alex syster på sön så jag hinner nog inte plugga förens måndag som tidgast. Tur att nästa arbete inte ska in innan ons iaf... Om jag nu kan hitta en dum engelsk artikel som jag inte begriper varför jag måste läsa från början! Den är inte relevant alls, men vi MÅSTE ändå! Arg....

Men men, nu ska jag njuta av min frukost och sen dra mig iväg för dagens sysslor =)




I´m back!

Ja nu va de ju ett litet tag sen ja skrev här.. Men som jag har sagt många gånger så ska jag försöka ändra på de =)
Vardagen knallar på som vanligt iaf och imorgon ska jag försöka inhandla lite julklappar och en fin jultopp till fredagens festligheter. Måste ju vara fin när min älskling fyller år och allt ^^

Kan också säga att jag nu är gravid i vecka 20 (det är början på 5mån för er som inte orkar räkna) och nu har ja verkligen börjat bli tjock känner jag! Kan inte ligga på rygg för länge och röra mig för fort när jag ligger ner över huvudtaget. Men men, snart kommer väl belöningen ;)

Jag var också på pyssel på min vfu plats idag. Ett jätte kul sätt att ta igen en sjukdag på! Så vi gjorde smällkarameller, hjärtekorgar och små tomtetavlor. Alla va så duktiga och fikat var inte så pjåkigt det heller ^^ Lite mys som avslutning på dagen helt enkelt.

Och sen så har jag och Alex bestämt oss för att seriöst börja leta efter en större lägenhet, en 3:a. Så om nån vet var det finns en som ligger och lurar så säg till!

Nä nu blir de strax sängdags, känner mig rätt färdig för idag....



bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: