Lilla stugan

Nu har jag börjat att flytta över lite grejer så smått. I den redan fulla garderoben har jag tvingat åt migågra hängare och några lådor, men mycket grejer behöver mycket plats! Så jag ska köpa en ny egen garderob, har tömt lite kökshyllor att ha saker i och städat undan på lite ställen här och där. Så det ska nog bli fin fint =)

Och nu det bästa av allt, shopping listan!


En tänkbar bokhylla eller vad det nu är.







Alternativ nr 2 på bokhylla (den ska då vara liggandes)


Ett väldigt snyggt och ovanligt soffbord.



Lite gulliga sminkfrövaringar mm.

Shopping shopping ;)

Nu när man ska flytta så behövs det lite shopping, måste ju köpa lite grejer som jag inte kan ta med mig hemmifrån. Till en början så har jag köpt en symaskin av det kända och pålitliga märket bernina för 1500 (prisexempel). Jag har kollat på många liknande maskiner och då ville dom ha 2000-3000 som allra minst!! Så känner mig stolt över mitt köp... =)

Nästa sak på listan blir:
sytråd
måttband
dragkedjor
garderob (nån som säljer en vit 60x60?)
påslakan
shampo
nålar
saxar
körkort

Jag ska även köpa lite nytt smink från min kollega som köper in från kina tror jag. Det är paletter med hur många färger som hellst som verkligen ger pigment !!!

Nu är det dags..

Mina damer och herrar, vänner och familj... (trummvirvel).. Nu, efter 7 års tid ska det äntligen ske.. Jag ska flytta in till Pierre!

Det blir av i September och vi har redan börjar planera var vi ska göra av alla grejer, vem ska slänga vad och var kan vi gömma resten? Det är mycket att tänka på, men det ska nog gå galant ;)

bloglovin RSS 2.0 Antal besökare: